تاریخ انتشار:۱۷:۲۹ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴

کاهش ۷ درصدی تردد‌های جاد‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز  

عصر دنا: مدیرکل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۲۵ اسفند تاکنون، مجموع ورود به استان با کاهش ۷/۸درصدی و مجموع خروج از استان با کاهش ۵٫۳ درصدی همراه بوده است. 
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش خبرنگار عصر دنا، حمیدرضا پیمانجو، مدیرکل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد، از کاهش ۲۹٫۷ درصدی ترددهای بیناستانی در روز ۲ فروردین ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.  

وی اعلام کرد: در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲ فروردین ۱۴۰۴، متوسط ترددهای بین استانی روزانه ۵۷,۳۸۵ وسیله نقلیه ثبت شده است.همچنین مجموع ترددهای بین استانی (ورود به استان و خروج از آن) از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تاکنون، در مقایسه با سال قبل، کاهش ۶/۷ درصدی داشته است. 

پیمانجو افزود: در روز ۲ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ترددهای بین استانی ۵۱,۰۶۹ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۳٫۵ درصدی ورود به استان و افزایش ۳ درصدی خروج از آن را نشان میدهد. 

مدیرکل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از ۲۵ اسفند تاکنون، مجموع ورود به استان با کاهش ۷٫۸ درصدی و مجموع خروج از استان با کاهش ۵٫۳ درصدی همراه بوده است. 

وی خاطرنشان کرد: بیشترین حجم تردد جادهای از آغاز طرح سفرهای نوروزی تاکنون، مربوط به روز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با ۶۵,۱۵۹ تردد ثبت شده است.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.